Termeni si Conditii

1. Dreptul de copyright

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ si sunt detinute de CRISSIMOB CONSULTING S.R.L, societate infiintata conform legilor din Romania, cu sediul social/ adresa de corespondenta in Strada Primaverii 6A, OTOPENI, Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului, nr. J23/182/2014 , cod fiscal RO 18766990. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate CRISSIMOB CONSULTING S.R.L care intreprinde toate masurile de securitate pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare / distrugere accidentala sau intentionata.

2. Confidentialitate
In conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, CRISSIMOB CONSULTING S.R.L are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra sau un membru al familiei prin completarea campurilor din formularul on-line. Pentru mai multe informatii va rugam accesati pagina Politica de confidentialitate. .

3. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal 
Atunci cand vizitati site-ul web https://grandorapartamente.ro, serverul pe care site-ul este gazduit inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, cat si browser-ul folosit pentru a accesa site-ul. Site-ul nostru foloseste platforma WordPress si tehnologia plugin-urilor (modulelor). Aceste module pot colecta anumite date independent ca: timpul petrecut pe site, paginile accesate, browser-ul folosit etc. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract. Pentru mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra va rugam accesati pagina Politica de confidentialitate.

4. Folosirea Site-ului

Folosirea site-ului https://grandorapartamente.ro/ constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate.
Contractul dintre CRISSIMOB CONSULTING S.R.L si Utilizator care doreste transmiterea datelor intr-un Formular de Contact se incheie numai daca sunt urmati toti pasii enumerati mai jos:
a) varsta Utilizatorului este de minim 18 ani;
b) Utilizatorul citeste cu atentie prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate si isi exprima consimtamantul cu privire la acestea bifand casuta „Sunt de acord cu Termenii si conditiile si cu Politica de confidentialitate”;
c) Utilizatorul care inregistreaza o intrare intr-un Formular de Contact prin completarea si transmiterea informatiilor, va folosi informatii reale despre sine si este de acord ca aceste date sa fie inregistrate si procesate in vederea contactarii ulterioare.

5. Limitarea raspunderii

CRISSIMOB CONSULTING S.R.L. nu se face raspunzator pentru eventualele greseli/erori care pot aparea in informatiile prezentate in prezentul site. De asemenea nu oferim nicio garantie asupra disponibilitatii, acuratetii sau preciziei site-ului http:/grandorapartamente.ro si nu garantam ca rezultatul obtinut din utilizarea site-ului va fi sigur. Cu toate acestea depunem eforturi pentru a limita si inlatura eventualele greseli/erori, bug-uri sau alte problemele care pot afecta experienta utilizatorilor pe site. Prin folosirea prenzentului site, utilizatorul intelege ca societatea nu raspunde pentru: erorile aparute in informatiile prezentate pe site si eventualul prejudiciu asociat acestora, modul in care informatia este perceputa de utilizator, actiunile intreprinse de utilizator urmare a accesarii site-ului, eventualul prejudiciu creat de indisponibilitatea accesarii site-ului. Utilizatorul intelege ca societatea nu raspunde de nicio pierdere, prejudiciu, costuri, cheltuieli urmarea a folosirii acestui site si a nerespectarii prezentei “Termeni si Conditii”.