Politica de confidentialitate

Siguranta si protejarea datelor dumneavoastra sunt prioritare pentru echipa noastra, angajandu-ne sa protejam confidentialitatea si securtiatea informatiilor furnizate prin intermediului site-ului nostru. Nu suntem interesati sa utilizam datele dumneavoastra decat pentru functionalitatea site-ului si pentru atingerea scopului propus, acela de a furniza o experienta cat mai placuta utilizatorilor. Nu vom instraina datele dumneavoastra, insa acestea pot fi folosite de terte parti cu care colaboram in functionalitatea site-ului si marketing.

Site-ul nostru foloseste platforma WordPress pentru livrarea continutului. In cele ce urmeaza vom prezenta pe larg tipul de date colectate si modul prin care o facem. Site-ul nostru ofera vizitatorilor optiunea de accepta sau refuza ca terte parti sa colecteze date utilizand fisiere de tip cookie. Cu toate acestea functionalitatea site-ului presupune un minim de informatii colectate de la vizitatori (ex. serverul care gazduieste site-ul web colecteaza in mod automat informatii ca provider-ul de internet al vizitatorului, tara, browser-ul folosit etc.) . Prin continuarea navigarii in site intelegeti acest lucru si acceptati colectarea anumitor informatii legate de vizitarea site-ului nostru.

Serverul web colecteaza in mod automat date legate de provider-ul de internet, tara din care accesati site-ul, browser-ul folosit, timpul petrecut pe site etc. Platforma WordPress folosita de site-ul nostru foloseste frecvent module(plugin-uri) pentru imbunatatirea functionalitatii. Aceste module sunt dezvoltate de terte parti care pot colecta anumite informatii pentru a putea livra serviciul solicitata. Un exemplu de acest modul este chat-ul Zendesk gasit in colt-ul din dreapta jos al site-ului nostru. Asemenea server-ului web colecteaza date in mod automat despre vizitatori. Cu toate acestea, aceste informatii nu pot fi asociate unei anumite persoane. Orice informatie cu caracter personal va fi colectata doar daca dumneavoastra o transmiteti voluntar. Site-ul se poate accesa si vizita fara transmiterea vreunei informatii cu caracter personal.

Pe site-ul nostru puteti gasi mai multe formulare de contact sau cerere oferta in care sunt solicitate Numele , Numarul de telefon sau Email-ul dumneavoastra. Aceste date ne sunt necesare pentru a va putea raspunde mesajelor dumneavoastra. Datele transmise vor fi colectate, stocate si prelucrate doar in scopuri proprii. Nu suntem interesati sa impartasim datele dumneavoastra cu terte parti.

Pentru informatii legate de cookie-uri, ce sunt ele, ce informatii colecteaza si cum pot fi ele dezactivate, am pregatit o lista cu cele mai folosite browsere de internet:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer